Nieuws

Diensten in de zomer

De laatste jaren waren we gewend om in de vakantietijd twee of meer diensten samen te doen met Protestantse Gemeente Overschie (PKN). Voor 2020 hebben we de volgende data geprikt voor de gezamenlijke diensten: 19 juli, 26 juli, 2 augustus en 9 augustus.

Ark en Sjoel terug in de vakantie

Geen kerkdiensten dat is één, maar daardoor was er geen crèche, geen Ark, geen Sjoel, en Jatov. Ook de kinderen hebben wel het een en ander gemist.

Eat & Meet in aangepaste vorm

Ook de bijeenkomsten van Eat en Meet hebben we anders moeten organiseren. De maaltijd van 18 maart ging niet door en in april en mei is er voor gekozen om maaltijdpakketjes bij de mensen thuis te brengen. Dit werd erg gewaardeerd. In juni vragen we de mensen die mobiel zijn om de maaltijd in de kerk af te halen.

Kerkdienst op 1,5 meter

Met ingang van 22 maart zijn we begonnen met online uitzendingen in verband met de lockdown. Hierbij beperkten we ons in eerste instantie tot een audio-uitzending. Toen duidelijk werd dat het langer zou gaan duren, zijn we ook met video begonnen. Dat is een heel leerproces, waar we nog midden in zitten.
Naar het archief